Error of TagCloud - Cache Duration Manager link

Aug 12, 2009 at 9:16 AM
Edited Aug 12, 2009 at 9:35 AM

Hi,

I have successfully deployed the latest ver. of this Web Part and activated the site collection feature.

1. When click on TagCloud - Cache Duration Manager link in the admin page, it give an "Unknown Error".

2. When click on the "Tags" link in Site Column Gallery page, it give an "Unknown Error".

Please advise.

Coordinator
Aug 17, 2009 at 3:05 PM

I know nothing about unknown errors

You might have more details on this error in the logs of SharePoint.

 

Aug 17, 2009 at 8:03 PM

 

The application-specific permission settings do not grant Local Activation permission for the COM Server application with CLSID 
{61738644-F196-11D0-9953-00C04FD919C1}
 to the user NT AUTHORITY\NETWORK SERVICE SID (S-1-5-20).  This security permission can be modified using the Component Services administrative tool.
For more information, see Help and Support Center at http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp.

Hi decamps,

I'm having the same problem, which is:

The application-specific permission settings do not grant Local Activation permission for the COM Server application with CLSID 

{61738644-F196-11D0-9953-00C04FD919C1}

 to the user NT AUTHORITY\NETWORK SERVICE SID (S-1-5-20).  This security permission can be modified using the Component Services administrative tool.

For more information, see Help and Support Center at http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp.

Do you have any idea to solve that?

Regards,

 

Coordinator
Aug 26, 2009 at 1:43 PM

I have never seen that.

After googling I've found http://geekswithblogs.net/mhamilton/archive/2006/12/19/101568.aspx   and http://support.microsoft.com/kb/899965 

Hope this helps

Also I would suggest a full retract/deleted/add/deploy solution